ΟΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΟΜΟΙΕΣ ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ


Γράφει ο ΑΛΩΠΗΞ
1-11-2017
Ως γνωστόν, ότι οι Γερμανοί, κατά την αποχώρηση τους από την χώρα μας  το 1944, κατέστρεψαν τα πάντα (δρόμους, λιμάνια, γέφυρες, εργοστάσια, φράγματα, ηλεκτρικές, εγκαταστάσεις, χώρια κ.λ.π.-http://anargyros61.blogspot.gr/2017/10/blog-post_24.html).
Ταυτόχρονα, έσφαξαν ακόμα και όσα κοπάδια ζώων βρήκαν, ενώ δεν παρέλειψαν να κλέψουν και πάμπολλα αρχαιολογικά μνημεία (τα οποία έστειλαν στα μουσεία της Γερμανίας και ποτέ δεν επέστρεψαν στην χώρα μας).
Αυτό το έπραξαν επίτηδες, προκειμένου να επέλθει το απολυτό οικονομικό και κοινωνικό χάος στην χώρα μας (μέσω της πείνας που αυτοί είχαν ήδη προκαλέσει είχαν ήδη πεθάνει 300.000 Έλληνες, χώρια τις δεκάδες χιλιάδες που έδραξαν οι ίδιοι).
Μαζί με όλα αυτά, δεν παρέλειψαν και να «σιγοντάρουν» και τον εμφύλιο που ακολούθησε στην χώρα μας (http://alophx.blogspot.gr/2017/09/blog-post_89.html), χάρις και στις ενέργειες των ιδίων.
Εκτός αυτών, εκτέλεσαν όσους αγωνιστές πατριώτες (αντάρτες και αξιωματικούς  του Ελληνικού στρατού, δεξιούς ή αριστερούς) είχαν συλλάβει, ακόμα και πολλούς από τους ίδιους τους δωσίλογους συνεργάτες τους (διερμηνείς, μαυραγορίτες, κουκουλοφόρους, χαφιέδες καταδότες κ.λ.π.), οι οποίοι ήξεραν πολλά για αυτούς, για να παραμείνουν ζωντανοί.
Άφησαν ζωντανούς, μόνο τους πλούσιους βιομηχάνους και τραπεζίτες «συνεργούς» τους, υπολογίζοντας ότι θα μπορούσαν να τους χρησιμοποιήσουν μελλοντικά για την ανάκτηση της κυριαρχίας τους στην χώρα μας.
Αυτούς (και τους απογόνους τους), θα μπορούσαν άνετα να τους επαναχρησιμοποιήσουν,  αφού γνώριζαν όλα τα μυστικά τους στην κατοχή, και έτσι, θα μπορούσαν, είτε να τους εκβιάσουν ή και να τους πείσουν με την ιδία την θέληση τους (με σκοπό το κέρδος), να συνεργαστούν στα σχέδια τους για την εκ νέου υποδούλωση της χώρας μας.



[Τις ίδιες ακριβώς μεθόδους, χρησιμοποίησε και η Καιζερική Γερμάνια (δηλαδή το Αυτοκρατορικό καθεστώς της Γερμανίας, πριν τον Χίτλερ και την δημοκρατία της Βαιμάρης), κατά την διάρκεια της κατάκτησης αποικιών στην Αφρική, όταν και οι Γερμανοί, μετά την κατάκτηση του Καμερούν, του Τόγκο, της Τανζανίας και της Ναμίμπια, προχώρησαν σε γενοκτονικές τακτικές.
Συγκεκριμένα, πιστεύοντας στην τάχα «φυλετική ανωτερότητα τους», αλλά και το ότι οι Αφρικανοί ήταν η κατώτερη φυλή στην κλίμακα του ανθρώπινου γένους, περισσότερο πίθηκοι παρά άνθρωποι (αυτά τα έλεγαν μάλιστα σαράντα χρόνια πριν τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Χίτλερ)], αποκαλούσαν τους Αφρικανούς δούλους τους «τεμπέληδες, ψεύτες και πλεμπάγια».
(Εννοείται, πως οποία ομοιότητα με τις φράσεις των Γερμανών για «τεμπέληδες, ψεύτες, και PIIGS» στις μέρες μας είναι «εντελώς τυχαία»).
Οι Γερμανοί, εξόντωσαν ανηλεώς το 70% της φυλής των Χερέρο στην Αφρική, οι οποίοι επαναστάτησαν ενάντια στην τυραννία τους, καθώς και το 50% της φυλής των Νάμα συμμάχων τους. (Λεωνίδας Χ. Αποσκίτης, Hellenic Nexus, Τεύχος 123, Οκτώβριος 2017).
Πιο πριν, οι Γερμανοί τους είχαν καταλάβει την χώρα, έκλεψαν την γη τους, τους ορυκτούς τους πόρους, τα ζώα τους, σκλάβωσαν τους ίδιους και τα παιδιά τους, βίασαν τις γυναίκες τους, ενώ τους εκτόπισαν και βιαία από τις περιοχές τους.
Όταν δε οι καημένοι Αφρικανοί επαναστάτησαν, τότε οι Γερμανοί του Κάιζερ, του ηγέτη του Β’ Γερμανικού Ράιχ, για να τους «συνετίσουν», «επινόησαν» διαφορές «πρωτοποριακές μεθόδους» για τον σκοπό τους αυτό.
Συγκεκριμένα,  μόλυναν τα πηγάδια των Αφρικανών με δηλητήριο (και ένεκα τούτου πολλοί από αυτούς πέθαναν από δηλητηρίαση), ή τους «παρέσυραν» στην έρημο δίχως τροφή και νερό, με συνέπεια πολλοί να πεθάνουν από πεινά και διψά (όπως ακριβώς  έκαναν αργότερα οι Νεότουρκοι στους Έλληνες και τους Αρμενίους με τα «τάγματα εργασίας» στην Μικρά Ασία-http://alophx.blogspot.gr/2017/09/blog-post_13.html).
Επίσης,  ακρωτηρίαζαν  τους αιχμαλώτους τους για γενετικές μελέτες και πειράματα (όπως ακριβώς έκανε και ο Μένγκελε αργότερα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στο Άουσβιτς), ενώ τους «απομόνωσαν» σε «ειδικές περιοχές» που δημιούργησαν, τα «στρατόπεδα συγκέντρωσης» (που πρώτοι «εμπνεύστηκαν» οι Βρετανοί).
Σε αυτά, οι τρόφιμοι βασανιζόταν αγρία με φρικτά και μακροχρόνια βασανιστήρια, οι γυναίκες βιαζόταν, πολλοί κατάδικοι εκτελούταν, ενώ σε αυτά σταλθήκαν και όσα μελή των τους φυλών Χερέρο και Νάμα είχαν επιβιώσει. 


Τις ίδιες μεθόδους, χρησιμοποίησαν και οι Γερμανοί στην κατάπνιξη της εξέγερσης των Μπόξερ στην Κίνα, οπού ο ίδιος ο Κάιζερ, Γουλιέλμος ο Β’ των Χοεντζόλερν βροντοφώναζε στους Γερμανούς στρατιώτες που έστειλε εκεί:
«Όπως οι Ούννοι χίλια χρόνια πριν υπό τον βασιλιά τους τον Αττίλα, έφτιαξαν μέσω της βίαιης ισχύς τους μεγάλο όνομα και έγιναν θρύλοι στην ιστορία, με τον ίδιο τρόπο πρέπει και εμείς οι Γερμανοί να αποκτήσουμε το ίδιο όνομα στην Κίνα, έτσι ώστε κανένας Κινέζος να μην μπορέσει ποτέ ξανά να ξανακοιτάξει στα ματιά κανέναν Γερμανό».
(Δηλαδή ο Κάιζερ, παρακινούσε τους Γερμανούς, να κάνουν τις ίδιες ακριβώς σφαγές και βιασμούς που έκαναν οι Ούννοι στους Κινέζους, ακολουθώντας το «παράδειγμα» τους, δείχνοντας με τον λόγο του αυτό, το ποσό παρόμοιες ήταν οι αντιλήψεις του καθεστώτος του ιδίου, με αυτές του καθεστώτος του Χίτλερ που το ακολούθησε στην εξουσία, καθώς και το ποσό «φυσικά», πήρε αυτός πήρε την θέση του στην συνέχεια.
Εννοείται πως και ο Κάιζερ ήταν μέγας ρατσιστής και πίστευε ότι οι Εβραίοι είχαν ρίξει την Αυτοκρατορία του (όπως και ο Χίτλερ), ενώ πίστευε επίσης, πως οι Αφρικανοί και οι Σλάβοι ήταν κατώτερες φυλές.
Τους πρώτους, όπως προαναφέρθηκε τους γενοκτόνησε, ενώ αναγκάστηκε να συμμαχήσει με τους δεύτερους, χρηματοδοτώντας το πραξικόπημα του Λένιν στην Ρωσία, εν μέσω Α’ Παγκοσμίου Πολέμου-http://alophx.blogspot.gr/2017/09/siloviki-1999.html).
Άρα, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς,  η διαδικασία της «μετάβασης» από το Δεύτερο Αυτοκρατορικό Ράιχ του Κάιζερ, υπήρξε ιδιαίτερα ομαλή, λόγω της συνέχειας-συγγενείας της ιδεολογίας τους, ενώ τα αποτελέσματα των πράξεων τους, υπήρξαν ιδιαίτερα καταστροφικά για τους λαούς που κατέλαβαν.


Μόνο αν συνειδητοποιήσουν έγκαιρα οι Ευρωπαϊκοί λαοί και ο κόσμος, ότι οι Γερμανοί δεν αλλάζουν, όσα χρόνια και αν περάσουν, μόνο τότε θα μπορέσουν να λάβουν έγκαιρα μέτρα, προκειμένου να τους αντιμετωπίσουν και να διαλύσουν τα σκοτεινά τους σχεδία οριστικά.

Σχόλια