ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΣΘΟΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΛΕΤΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΖΥΓΟ


Greek Spirit
6-10-2017
Έχοντας καταπιεί αμάσητο το παραμύθι των ΄΄προφητειών΄΄ που παίζεται απο το 2000 απο τις μυστικές υπηρεσίες τόσο της Ρωσίας όσο και των ΗΠΑ και Γερμανίας, ο μέσος Έλληνας έχει αποβλακωθεί βλέποντας την χώρα να καταστρέφεται και περιμένει ΄΄το πάρσιμο της Πόλης ΄΄ .
Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία ελπίδα για την Ελλάδα, καμία προοπτική αντίδρασης και γιαυτό, το ξαναλέω, φταίει η εκστρατεία ''προφητειοποίησης΄΄ της ζωής μας.
 Ξαναλέω, οι δήθεν προφητείες περί ΄΄ξανθού γένους΄΄ εκπέμπονται από αντεθνικά κέντρα με στόxο την αποβλάκωση και την αποδοχή της κατάστασης. Το μόνο προφητικό που περιέχουν οι ''προφητείες'' είναι το αρνητικό σκέλος, δηλαδή όταν μια πρακτορική δήθεν προφητεία λέει ότι ΄΄θα χρεοκοπήσουμε αλλά αυτό θα είναι καλό διότι οι εχθροί μας δεν θα ενδιαφέρονται πλέον για μας (ναι ,ναι υπάρχει τέτοια ΄΄προφητεία΄΄ την οποία έχουν φάει αμάσητη οι Έλληνες ηλικίας μέχρι 35 ετών !!!!!!!) τότε είναι σίγουρο ότι θα χρεοκοπήσουμε και μόνο. 
Αν θέλετε να μάθετε ποιος διακινεί και βρίσκεται πίσω απο το πρακτοριλίκι των προφητειών ψάξτε για τηλεαστέρες που εμφανίστηκαν απο το πουθενά και βρέθηκαν να καταλαμβάνουν τηλεοπτικό χρόνο αξίας 20,000 ευρώ την ώρα και εκδοτικούς οίκους αλλά και σχέσεις με διάφορα ΄΄;oρη ΄΄ και βουνά. Παραπάνω δεν σας λέω, είμαι ανεξάρτητος και δεν είμαι πράκτορας κανενός κι έτσι δεν υπάρχει κανείς να με προστατεύει.
Τι κάνουμε τώρα ;
Η μόνη λύση όπως ακριβώς και στην κατοχή είναι η ήττα της Γερμανίας απο τη Ρωσία.

 Η Θέση του Πούτιν είναι λεπτή, δεν μπορεί να αποχωρήσει έτσι απλά και αθόρυβα διότι έχει δημιουργήσει πολλούς εχθρόυς μέσα στην Ρωσία, ειδικά μετά την επιβολή οικονομικών κυρώσεων απο την Δύση λόγω Κριμαίας. Οι κυρώσεις αυτές έπληξαν την βιομηχανική και εμπορική αριστοκρατία και ολιγαρχία. Σαν να μην έφτανε αυτό,ο Πούτιν υποχρέωσε τους Ρώσους βιομήχανους να δουλέψουν για τεράστιο εξοπλιστικό πρόγραμμα των ρωσικών Ε.Δ  αλλάζοντας σε πολλές περιπτώσεις τον σχεδιασμό τους.
Ο Πούτιν είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα επανεκλεγεί  το 2018 και σχεδόν σίγουρο ότι θέλει να μετατραπεί σε ισόβιο κυβερνήτη της Ρωσίας, όπως και ο κολλητός του ,ο Ερντογάν.
Ο οικονομικός πόλεμος της Δύσης εναντίον της Ρωσίας έχει επιφέρει πλήγματα στη ρωσική προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας που άρχισε το 2006 με την άνοδο των τιμών πετρελαίου και επιβραδύνθηκε το 2014 με την τεχνητή πτώση τους απο Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ.
Ο Πούτιν επίσης επιβάρυνε την ρωσική οικονομία με την χρηματοδότηση της Κριμαίας τόσο σε έργα υποδομής όσο και σε ζεστό χρήμα με την άνοδο των μισθών των εκεί κατοίκων προκειμένου να καταστήσει την Κριμαία παράδειγμα το πόσο καλά περνάει κανείς εάν υποκύψει στην Ρωσία. Το μήνυμα απευθύνεται στην Ρουμανία-Ουκρανία-Βουλγαρία και αλλού. Βέβαια η Κριμαία κατοικείται σχεδόν αποκλειστικά από Ρώσους.
Ύστερα υπάρχει και η ευρασιατική ένωση που είναι ακόμη στα σκαριά, ο Πούτιν δεν μπορεί να εγκαταλείψει ακόμα. Οικονομικά δεν έχει και πολλά να προσφέρει στους Ρώσους.Ο πόλεμος στη Συρία είναι ακόμα μια μαύρη οικονομική τρύπα. Ο Πούτιν όμως γνωρίζει ότι όταν το 2014 υπέκυψε στην λαϊκή βούληση για να εισβάλει στη Κριμαία η δημοτικότητα του εκτοξεύθηκε και οι Ρώσοι έδειξαν ότι προτιμούν την δόξα απο την οικονομική ανάκαμψη.
Στην ανατολική Ουκρανία -άλλη μια μαύρη οικονομική τρύπα- το στοιχείο του αιφνιδιασμού έχει χαθεί και ο πόλεμος τραβάει σε μάκρος με την υποστήριξη των ΗΠΑ σε χρήμα και μέσα.
Υπάρχει όμως ένα άλλο σημείο στα σύνορα με την Ευρώπη που η Ρωσία μπορεί να κάνει ζημιά,οι Βαλτικές χώρες, Εσθονία-Λιθουανία-Λετονία.
Οι χώρες αυτές αποτελούν προτεκτοράτα της Γερμανίας απο τον Β΄ΠΠ. Οι κάτοικοι τους είναι Φινοουγκρικής καταγωγής και παλαιοΓερμανικής . Πολλοί υποστηρίζουν ότι οι Γερμανοί προέρχονται απο αυτή την περιοχή. Οι ίδιοι οι κάτοικοι των Βαλτικών χωρών αρέσκονται να πιστεύουν ότι είναι συγγενείς των τουρανικής καταγωγής  Φιλανδών περισσότερο αλλά και των Γερμανικής Σουηδών.
 Κατά τον Β ΠΠ πόλεμο ο Στάλιν εισέβαλε σε αυτές τις χώρες, το 1941 συγκεκριμένα, και τις κατέλαβε για ένα χρόνο οπότε και αυτές απελευθερώθηκαν απο τα γερμανικά στρατεύματα .Οι Βαλτικές χώρες θεωρούν τους Ναζί ως απελευθερωτες τους και μάλιστα δεκάδες χιλιάδες απο αυτούς είχαν σχηματίσει ολόκληρες μεραρχίες SS που πολεμούσαν εναντίον των Ρώσων. Ακόμα και σήμερα κάθε χρόνο γίνονται φεστιβάλ και εορταστικές εκδηλώσεις για την συμμετοχή των Λετονών και Εσθονών στα SS .
Οι χώρες αυτές τελικά εντάχθηκαν στην ΕΣΣΔ και υπέφεραν πολλά απο το σοβιετικό καθεστώς. Μια απο τις επιπτώσεις ήταν η δημογραφική αλλοίωση τους. Οι σοβιετικοί εγκατέστησαν εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσους στις Βαλτικές χώρες προσπαθώντας να αλλοιώσουν των πληθυσμό τους. Οι Ρώσοι αυτοί μετά την πτώση της ΕΣΣΔ ΤΟ 1991 παρέμειναν στις τρεις Βαλτικές χώρες και αποτελούν το 30-40 % του πληθυσμού τους. Οι Ρώσοι αυτοί αντιμετωπίζονται με ρατσιστικά διάθεση απο τις Βαλτικές χώρες και τις κυβερνήσεις τους οι οποίες φοβούνται την ρωσική μειονότητα ως παράγοντα αποσταθεροποίησης τους Στη δε Εσθονία οι Ρώσοι μειονοτικοί που αριθμούν 300,000 σε σύνολο 1,3000,000 γενικού πληθυσμού δεν έχουν καν πολιτικά διακαιώματα
Διαβαστε τι έγραφα παλιότερα για το θέμα στο παρακάτω άρθρο


H Εσθονία είναι πιθανόν να είναι το επόμενο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ Ρωσίας και Δύσης.

Η Εσθονία αποτελεί μια από τις τρεις χώρες της Βαλτικής και αποτελούσε μέρος της Σοβιετικής Ένωσης μέχρι το 1991 οπότε και ανεξαρτοποιήθηκε.Έκτοτε παρόλο που κατάφερε να εισέλθει στην Ε.Ε το 2004 και εν τέλει και στην Ευρωζώνη σχεδόν το 1/4 του πληθυσμού των 1.3

εκατομμυρίων κατοίκων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας . Η Εσθονία αποτελούσε ανεξάρτητο κράτος από το 1921 αλλά έγινε μέλος της Σοβιετική Ένωσης χωρίς την θέληση των Εσθονών- οι οποίοι ως έθνος δεν έχουν τίποτα κοινό με τους Ρώσους- με την λήξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Οι Εσθονοί σε μεγάλο ποσοστό είναι Γερμανόφιλοι και θεωρούν την Γερμανία ως τον απελευθερώτη τους. Η Εσθονία καταλήφθηκε από την Σοβιετική Ρωσία το 1939 και το 1941 απελευθερώθηκε από τον Γερμανικό στρατό για να ξαναπέσει στην Σοβιετική κατοχή το 1945.

Η Σοβιετική κυριαρχία άφησε πίσω της περίπου 300,000 Ρώσους οι οποίοι από το 1991 ζούνε σε καθεστώς μειονοτικό με πολλά παράπονα για την μεταχείριση τους από το Εσθονικό κράτος .

Οι Εσθονοί θεωρούν τον Γερμανικό στρατό του Β' ΠΠ και τις μονάδες των WAFFEN SS ως απελευθερωτές τους και όχι ως εγκληματίες. Στην Εσθονία γίνονται συχνά-πυκνά συγκεντρώσεις Γερμανών και Εσθονών βετεράνων των SS, γεγονός που έχει δημιουργήσει τριβή στις σχέσεις της με την Ρωσία η οποία έχει προβεί σε έντονα διαβήματα.Εσθονοί βετεράνοι της 20ης Εσθονικής Μεραρχίας WAFFEN SS σε ετήσια συγκέντρωση στην Εσθονίαforums.obsidian.net

Οι Εσθονοί έχουν υποφέρει κατά την διάρκεια της Σοβιετικής παρουσίας η οποία ουσιαστικά αποτέλεσε κατοχή και όχι συμμετοχή με ισοτιμία στην Σοβιετική Ένωση. Οι Εσθονοί θεωρούν τους Ρώσους και τον στρατό τους ως υπαρκτό κίνδυνο ακόμα και σήμερα.
Η Εσθονία αποτελεί ένα κρατίδιο δύο φορές μεγαλύτερο από αυτό των Σκοπίων με υποδιπλάσιο πληθυσμό εκ του οποίου σχεδόν το 25-30% είναι Ρωσικής καταγωγής και συνείδησης. Τα σύνορα με την Ρωσία είναι πεδινά και εκτός από το φυσικό κώλυμα του ποταμού Νάρβα είναι απολύτως βατά από τον το αρματικό δυναμικό του Ρωσικού στρατού και τις βάσεις του 1ης γραμμής στο Πσκόβ και την Αγία Πετρούπολη. Εξάλλου η αποτρεπτική δύναμη του Εσθονικού στρατού είναι ανάλογη της οικονομικής κατάστασης της χώραςΡώσοι της Εσθονίας διαδηλώνουν για την άρση της απαγόρευσης της διδασκαλίας της Ρωσικής γλώσσας στα σχολεία www.rebaltica.lv

Η Εσθονία αποτελεί τον "καλύτερο μαθητή" της Γερμανικής λογικής για το νοικοκύρεμα των οικονομικών και έχει υποστεί οικονομικές πρακτικές ανάλογες με αυτές στην Ελλάδα.

Η Ρωσία θα μπορούσε να επιτύχει μια κίνηση ''Ματ'' αν κατάφερνε να υποκινήσει τους 300,000 Ρώσους της Εσθονίας να εξεγερθούν με αίτημα την αποκατάσταση των αδικιών που υφίστανται ως μειονότητα και των διακρίσεων λόγω της εκδικητικής πολιτικής του επίσημου Εσθονικού κράτους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ρώσοι της Εσθονίας δεν έχουν δικαίωμα για διαβατήριο εφόσον ουδέποτε τους αποδόθηκε η Εσθονικη υπηκοότητα και επίσημα δεν θεωρούνται Εσθονοί πολίτες. Ήδη διεθνείς οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν καταγράψει τη δυσαρέσκεια της Ρωσικής μειονότητας στην Εσθονία και θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί δυναμικά.

Η εξέγερση της Ρωσικής κοινότητας θα μπορούσε εύκολα να κλιμακωθεί σε πογκρόμ εναντίον τους από την Εσθονική κυβέρνηση και σε κάθε περίπτωση από το φιλοναζιστικό κομμάτι του πληθυσμού το οποίο καλοβλέπει την δράση των SS στον Β' ΠΠ εναντίον των προαιώνιων εχθρών Ρώσων.

Η Ρωσία έδειξε αξιοσημείωτη ικανότητα να αφομοιώνει τις τακτικές των αντίπαλων όταν απέστειλε στην Κριμαία ως πρώτο κύμα ενόπλων όχι Ρώσους στρατιώτες άλλα ιδιωτική εταιρία ασφαλείας με έδρα στην Ουκρανία , στα πρότυπα των εταιριών μισθοφόρων Αμερικανικών συμφερόντων στο Ιράκ και Αφγανιστάν.Ίσως ήρθε η ώρα να αντιγράψει και την τρόπο υποκίνησης και διεύθυνσης των ταραχών στην πλατεία Μειντάν του Κιέβου από Ισραηλινούς και Αμερικάνους πράκτορες.

Η Εσθονία είναι μέλος της Ε.Ε της Ευροζώνης αλλά και του ΝΑΤΟ και ενδεχόμενη ανάμειξη της Ρωσίας αντίστοιχο με το μοντέλο δράσης στην Κριμαία θα χτύπαγε την Γερμανία και ΗΠΑ στο μαλακό τους υπογάστριο στην Ευρώπη.

Εάν στο δημοψήφισμα στην Κριμαία την 16 Μαρτίου 2013 οι κάτοικοι της απαντήσαν οτι θέλουν να ενωθούν με την Ρωσία τότε γιατί να μην γίνει και αυτό στην Εσθονία μετά από μια καλά οργανωμένη εξέγερση της Ρωσική μειονότητας. Δεδομένου των χλιαρών αντιδράσεων του ΝΑΤΟ και της στρατιωτικής ανυπαρξίας της Ε.Ε ποίος θα μπορούσε να εμποδίσει την Ρωσία να απειλήσει με εισβολή ως διιατητής στην Εσθονία για την προστασία των 300,000 Ρώσων μειοντικών οι οποίοι αποτελούν το 30% του Εσθονικού πληθυσμού;

 Αυτά έγραφα απο το 2014 για την πιθανότητα να εισβάλει ο Πούτιν στην Βαλτική Υπάρχει όμωςκαι ένας άλλος σοβαρότατος λόγος για να εισβαλει, πέρα απο τους καθαρά αλυτρωτικούς.Ο λόγος αυτός είναι το Καλίνινγκράντ
Όπως βλέπετε στον χάρτη το Καλίνινγκραντ είναι μια ρωσική επαρχία που βρίσκεται περικυκλωμένη απο την Πολωνία και την Λιθουανία και ο μόνος τρόπος για να συνδέεται με την Ρωσία είναι μόνο σιδηροδρομικά και δια θαλάσσης. Ωστόσο το Καλίνινγκραντ αποτελούσε μέχρι το 2014 και την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία την ισχυρότερη οικονομικά επαρχία της Ρωσίας εφόσον αποτελούσε τον  εμπορικό Δούρειο Ίππο της Ρωσίας στην Ευρώπη. Το Καλίνινγκραντ είναι η πρώτη Ειδική Οικονομική Ζώνη της Ρωσίας, από την εποχή της ΕΣΣΔ,όπου οι επενδυτές και βιομήχανοι απολαμβάνουν ειδικό φορολογικό καθεστώς .Το Καλινινγκράντ προορίζεται από τον Πούτιν ως ένας φορολογικός και επενδυτικός ΄΄παράδεισος΄΄ που θα προσελκύσει κεφάλαια απ όλο τον κόσμο. Η επαρχία αυτή διαθέτει τις υποδομές αλλά οι οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν εναντίον της Ρωσίας απο το 2014 εμποδίζουν την ανάπτυξη της.
Το Καλινινγκραντ αποτελεί τμήμα της Πρωσίας, του κράτους που διαδέχθηκε αυτό των Τεύτονων Ιπποτών και θεωρείται το λίκνο του Γερμανικού Έθνους. Μετά τον Β ΠΠ οι Γερμανοί είδαν την Πρωσία να μοιράζεται μεταξύ Πολωνίας-Λιθουανίας και Ρωσίας η οποία μετονόμασε την περιοχή σε Καλινινγκραντ.Ειναι κάτι για το οποίο οι Γερμανοι΄΄κανουν την παλαβή΄΄ εφόσον ο εξευτελισμός του διαμοιρασμού της Πρωσίας σε Ρωσία και Πολωνία είναι κάτι σαν να αποδώσουμε την Θεσσαλονίκη και την Θράκη σε Σκοπιανούς και Βούλγαρους αντίστοιχα.
Στο Καλίνινγκραντ σταθμεύει και ρωσικός στρατός, φυσικά με στρατηγικά όπλα, πυραύλους και πυρηνικά υποβρύχια και όπως είναι επόμενο η περιοχή βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του ΝΑΤΟ και οι Ρωσοι φοβούνται ότι υπάρχει κίνδυνος η το Καλινινγκραντ έτσι όπως είναι αποκομμένο να γίνει βορά του ΝΑΤΟ.
Μια εισβολή στις Βαλτικές χώρες θα έστελνε το μήνυμα στη Γερμανία ότι είναι αδύναμη, θα ένωνε το Καλινινγκραντ με τη Ρωσία, θα ανέβαζε τη δημοτικότητα του Πούτιν εν όψει εκλογών του 2018 , θα αύξανε την έκταση της Ρωσίας ή έστω την επιρροή της στις Βαλτικές χώρες και όλα αυτά χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια εφόσον οι ένοπλες δυνάμεις αυτών των χωρών είναι αστείες και βασίζονται στο ΝΑΤΟ το οποίο ασθμαίνοντας και πέρδοντας προσπαθεί τα δυο τελευταία χρόνια να αποστείλει κάποιο ετερόκλητο πλήθος απο αρματικό δυναμικό με προσωπικό απο Ολλανδία (σωθήκαμε οι Εσθονοί..) Ισπανία και ΗΠΑ Ωστόσο όλοι αυτοί οι ΄΄σωτήρες΄΄΄θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις τεθωρακισμένες μεραρχίες των Ρώσων που εδρεύουν στην γειτονική Αγ.Πετρούπουλη και οι οποίες θα δράσουν σε έδαφος κατ εξοχήν αρματικό και πεδινό.
Όταν λοιπόν ο κ.Πούτιν αποφασίσει να εισβάλει στις χώρες της Βαλτικής, τότε θα αρχίσει να ξηλώνεται η Γερμανική κυριαρχία επάνω μας.
.

3 σχόλια:

 1. Και για το άρθρο αυτό διαβασα προφητεία(χαχαχα) σε βιντεο ,ότι οι Ρώσσοι θα επιτεθούν στις χώρες τις βαλτικής και τις Σκανδιναβικής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Ρωσία θα εισβάλλει την Βαλτική μόνο στα πλαίσια ενός ευρύτερου πολέμου. Δεν μπορεί να εμπλακεί μόνο τοπικά αφού οι βαλτικές χώρες ανήκουν στο ΝΑΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑνώνυμοςΜαΐου 03, 2018

  Η είσοδος των Γερμανών στην Ευρώπη ήταν ότι χειρότερο , φαντάζομαι πόσο καλύτερα θα είχαν παει τα πράγματα εάν αυτοί οι βάρβαροι δέν εμφανίζονταν στα βόρεια σύνορα της ρωμαικής αυτοκρατορίας , διέλυσαν και συνεχίζουν να διαλύουν τα πάντα χωρις να προσφέρουν κάτι στον ευρωπαικο πολιτισμό

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΠΟΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ Η ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ .ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ
Τα σχόλια σας πρέπει να έχουν ένα σημείο αναφοράς.
Ανώνυμα σχόλια δεν θα δημοσιεύονται διότι είναι αδύνατο να κρατήσω λογαριασμό με ποιόν μιλάω.
Πρέπει να καταλάβετε ότι σχόλια με προσωπικές επιθέσεις και ιταμό-ειρωνικό-υβριστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.